NTI CADcenter PT Online - NTI CADcenter

PT Online

Kurser | Online kurserPT Online eLearning | Anpassad kurs | Certifiering

Har du kört fast i ditt arbete?
Ska du påbörja ett nytt projekt och vill få stöttning under uppstarten?
Vill du lära dig kommandon som snabbar upp ditt arbete och gör dig effektivare?
Har du frågor om arbetsflöden?

Frågor som dessa (och tusen andra) kan vi hjälpa dig med genom vår nya populära tjänst PT Online. Boka din egen Personliga Tränare och låt oss hjälpa dig vidare. I din egen takt fokuserar vi på dina aktuella frågor och ger tips, utbildar, ger råd och stöd för att du ska komma vidare.

 

Så funkar det
PT Online innebär att du i förväg bokar in tid med någon av våra experter och att ni vid överenskommen tid kopplar upp er via webben. Allt du behöver är en dator med internetuppkoppling och ett headset med mikrofon.

Vem kan använda det?
Oavsett om du är alldeles ny användare av ett program, har gått din första grundkurs eller om du arbetat en längre tid och har stor erfarenhet kan du nyttja den här tjänsten. Våra experter har lång erfarenhet, uppdaterar sig kontinuerligt på de senaste versionerna och nyheterna och kan stötta dig oavsett nivå.

Vad får man ut av det?
Till skillnad mot vår support, där vi snabbt löser ett akut problem, fokuserar vi i PT Online på att du ska få kunskap och förståelse som gör dig mer säker i ditt arbete. I stället för att dra på problem och frågor som försvårar ditt arbete kan du här få hjälp att lösa upp knutar, förbättra dina processer, reda ut oklarheter eller lära dig nya områden som hjälper dig framåt i vardagen.

Vi berättar gärna mer!
Har du frågor eller vill boka tid är du välkommen att kontakta vår kurssamordnare Evelina Björklund på training@nticad.se eller 010-211 69 64 .

 

 

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kursavdelning på training@nticad.se eller:

Kurssamordnare
Evelina Björklund
010-211 69 64
Kursansvarig, certifiering
Ann-Sofie Lundström
010-211 69 19

Se också

Vårt kursutbud där vi erbjuder utbildning och kunskapslyft för alla samt vår kurskatalog med mer information om de olika kurserna.