NTI CADcenter eLearning - NTI CADcenter

eLearning

Kurser | Online kurserPT Online | eLearning | Anpassad kurs | Certifiering

 

eLearning är ett välutvecklat koncept från Global eTraining (GeT) som innehåller ett stort antal webbkurser och täcker de flesta av Autodesks produkter. Du hyr en licens som ger dig fri tillgång till kursen dygnet runt så länge du har tillgång till internet. Kurserna uppdateras kontinuerligt när nya versioner av programmen släpps, och du får direkt tillgång till det senaste.

Olika kursupplägg
Beroende på dina förutsättningar väljer du om du vill läsa en kurs:
– från början till slut med guidning och stöd
– öppet flexibel med möjlighet att göra nedslag i olika kapitel
– eller få fri tillgång till alla kurser.

eLearning har en plug in-funktion vilket gör att du kan ha den kopplad till ditt program och öppna den som stöd om du behöver svar på frågor som kommer upp i ditt dagliga arbete.

Passar alla inlärningstyper
Alla kurser är fylliga och anpassade efter olika inlärningstyper – vilket gör att alla kan känna sig hemma i kurserna. De innehåller också frivilliga tester som gör att du kan få hjälp att hitta din inlärningstyp och därigenom få ut maximalt av kursen.

 

Orange_arrow-01 Let´s Learn About Learning

Orange_arrow-01 Feature Tour Courses

Orange_arrow-01 GET Plug In Orientation Tour

 

Vi berättar gärna mer!
Är du intresserad av en webbvisning? Vi anordnar regelbundet visningar via webben där vi demonstrerar eLearning och där du har möjlighet att ställa dina frågor.

Om du vill få datum för nästa visning eller veta mer om eLearning är du välkommen att kontakta Ann-Sofie Lundström på 010-211 69 19.

 

Tips!
eLearning passar mycket bra att kombinera med vår tjänst PT Online (personlig kompetensutveckling via webben). Läs mer här eller kontakta oss så berättar vi mer!

 

 

Har du frågor?

Du är alltid välkommen att kontakta vår kursavdelning på training@nticad.se eller:

Kurssamordnare
Evelina Björklund
010-211 69 64
Kursansvarig, certifiering
Ann-Sofie Lundström
010-211 69 19

Se också

Vårt kursutbud där vi erbjuder utbildning och kunskapslyft för alla samt vår kurskatalog med mer information om de olika kurserna.