NTI CADcenter Så fungerar Support på NTI - NTI CADcenter

Så fungerar Support på NTI

 

När man pratar om professionell användning av konstruktionsverktyg, är det vitalt att data skapas under de bästa möjliga villkor för användaren.

Smidigt sätt att få hjälp

Du har ett supportavtal med NTI CADcenter och betalar en fast summa om året. Du får hjälp med programsupport enligt dokumentet support villkor NTI CADcenter.

Många vägar till hjälp

Via telefon 010-211 69 99

Du kan uppge ditt avtals nummer, ditt namn och vilken produkt du behöver hjälp med. Har du inte tillgång till ditt avtalsnummer får du uppge namn, e-post, telefonnummer, företag, produkt som du behöver hjälp med.

Via email support@nticad.se

Du skriver du ner ditt problem och har möjlighet att skicka in ler (Max 10Mb) som du vill ha hjälp med. Använder du email kan teknikern ha en färdig lösning till dig när han ringer upp dig eller om det är en ”enkel” lösning bara svara på ditt mail. Du uppger ditt avtals nummer, ditt namn i mailet. Har du inte tillgång till ditt avtalsnummer skall du uppge namn, telefonnummer och företag i mailet.

Via hemsidan www.nticad.se/support

Här kan du på ett smidigt sätt fylla i ett formulär med dina uppgifter och ditt problem så tar rätt tekniker hand om det. Här har vi också möjlighet att ha en lösning färdig till dig när vi ringer upp dig.

När får du hjälp?

Oberoende vilken väg du använder för att få hjälp så hamnar du i vår support kö som de applikationsingenjörer som sitter på supporten har till uppgift att bevaka. När rätt tekniker blir ledig, Ringer han upp dig och hjälper dig med ditt problem.

För en så rättvis hantering som möjligt så tar vi ärendena i den ordning de kommer in. Vid hög belastning med många och krångliga ärenden kan teknikern skicka vidare ärenden till andra tekniker som tar hand om dig. Är alla Svenska tekniker upptagna så har vi tekniker i både Danmark och Norge. Då kan det vara så att teknikern pratar engelska.

Registrera ditt supportärende på vår support sida eller ring oss på 010 – 211 69 99
Information om support och tekniska service, ring 010 – 211 69 00 eller support@nticad.se
Önskar du hjälp med licens- och kodhantering? Maila till koder@nticad.se