NTI CADcenter BIM - Uttryck din designvision och får mer effektiv projektleverans

BIM för Bygg

Visualisera din designvision samtidigt som du levererar dina projekt mera effektivt

 

Autodesks Byggnadsinformationsmodellering (BIM) erbjuder lösningar för byggprojekt som ger korrekt, lättillgänglig och realiserbar information genom byggnadens hela livscykel för alla intressenter i projektet.

 

Autodesks BIM-lösningar för byggnadsdesign kan hjälpa dig att:

  • Bättre förstå projektet och därmed underlätta beslutsfattandet
  • Dela och använda samma konsekventa data genom projektets hela livscykel
  • Reagera snabbt på förändringar i projektet med smartare och snabbare processer

Autodesk® Building Design Suite är en omfattande portfölj med bygglösningar som stöder både BIM- och CAD-baserade arbetsflöden, vilket ger arkitekter, ingenjörer och entreprenörer möjlighet att designa, simulera, visualisera och konstruera bättre byggnader.

Standard-versionen är skräddarsydd för byggnadskonstruktörer, projektörer och konsulter som behöver en grundläggande uppsättning med dokumentationsverktyg.
Premium-versionen tillhandahåller en optimerad uppsättning verktyg som hjälper arkitekter, el- och vvs-ingenjörer och konstruktörer att utnyttja kraften i BIM med intelligent 3D-modellbaserad konstruktion. Ultimate-versionen bygger på värdet i Premium-versionen, men har ytterligare omfattande verktyg för design och konstruktion som ger större insikt genom byggnadens hela livscykel.

Varför ska jag välja Autodesks BIM-lösningar?

  • Avancerad teknologi för design, visualisering, simulering och samordning
  • Omfattande arbetsflödeslösningar med kompabilitet, för samverkan och utbyte av korrekt data samt högre effektivitet och färre fel
  • Du kan arbeta smidigt med hjälp av stationära, molnbaserade, webbaserade och mobila plattformar med ett kostnadseffektivt paket för att möta växlande projektbehov.

Kontakta oss idag för ytterligare information om de många fördelarna med Autodesk-programvaran för BIM.