NTI CADcenter Arbeta smarater med Bluebeam Revu

Bluebeam Revu

Bluebeam

Ta pappersfria arbetsflöden till en helt annan nivå.

Med Bluebeam Revu får du kraftfulla funktioner för att redigera, markera i och samarbeta kring PDF-filer, kombinerat med ett säkert sätt att skapa filer. Tänj på gränserna för projektkommunikation med en av Revus tre utgåvor: Standard, CAD och eXtreme.

Vill du pröva kostnadsfria tesversioner av de olika Revu programmen kan du göra det via dessa länkar:
Bluebeam Revu Standard
Bluebeam Revu CAD
Bluebeam Revu eXtreme

Observera att testversionerna gäller i 30 dagar.

Skapa
Med Revu får du de funktioner du behöver för att göra om Microsoft Office-dokument och CAD-ritningar till PDF-filer – med ett enda klick! Och det är bara början. Batchkonvertera ett obegränsat antal Windows-filer till PDF eller något av 10 andra filformat. Exportera skannade PDF-filer som redigerbara Office-dokument. Sätt ihop PDF-paket så att du lätt kan använda flera PDF-filer, eller omvandla inskannade bilder til textsökbara dokument.

Kommentera
Du behöver bara peka, klicka och släppa. Gör markeringar i PDF-filer med de anpassningsbara markeringsverktygen i Revu, inklusive text, anteckningar, moln, CAD-symboler, stämplar och mått. Spara anpassade markeringar i Tool Chest, så att du enkelt kan använda dem igen. Bädda in foton och videoklipp i markeringar för ökad tydlighet. Spåra alla anteckningar i den integrerade markeringslistan, som du kan filtrera, organisera, anpassa och exportera till Excel.

Samarbeta
Med Bluebeam Studio, den integrerade molnbaserade samarbetslösningen för Revu, blir det lättare för dina arbetsgrupper att hantera projekt var som helst, när som helst – oavsett om de har tillgång till webben eller inte. Lagra och dela ett obegränsat antal PDF:er – eller valfri annan filtyp – kostnadsfritt i molnet. Eller så kan du samarbeta i realtid med projektpartner över hela världen. Samarbeta med 2D-och 3D-PDF-filer med hjälp av delade markeringar och kommentarer. Det finns inga gränser för vad du kan åstadkomma när du drar nytta av den kombinerade kraften i Revu och Studio.

Organisera
Gör mer med dina PDF-filer. Du kan enkelt redigera PDF-innehåll genom att lägga till, ta bort eller rotera sidor. Skapa blixtsnabbt bokmärken från sidetiketter eller PDF-innehåll och generera ett obegränsat antal hyperlänkar efter filnamn, sidetikett eller sidområde skapa automatiskt mellanlägg för stora dokumentuppsättningar. Sök efter nyckelord eller symboler i PDF-filer, eller jämför dokumentversioner digitalt.

 

 

 

 

 

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se