NTI CADcenter AutoCAD - NTI CADcenter

AutoCAD

Autodesk

Designa och forma världen omkring dig med kraftfulla och flexibla funktioner som finns i Autodesk AutoCAD, en av världens ledande 2D och 3D CAD-programvaror.

Autodesk AutoCAD sammanför ditt design-arbetsflöde som aldrig förr. Ny design för sociala samarbetsverktyg driver fram engagemang bland projektintressenter. Dussintals tidsbesparande förbättringar ökar ditt vardagliga arbetsflöde. Och med live-kartor och nya kraftfulla funktioner för verklighetstrogen grafik sammankopplar AutoCAD dina designidéer med världen omkring dig.

Maximera produktiviteten genom att använda kraftfulla verktyg för design, aggregering och dokumentation, anslut och effektivisera din design och dina arbetsflöden. När du använder programmet som en del av AutoCAD® Design Suite, får du alla fördelarna med AutoCAD, plus ytterligare programvara för att skapa, fånga, ansluta och visa upp din design med inverkan.

Nya verktyg för att ansluta med Autodesk® 360 molntjänster hjälper dig att komma åt och samarbetar på designer/konstruktioner ifrån nästan var som helst.

AutoCAD är nu tillgänglig på både Windows® och Mac® OS och är världsledande inom konstruktion och dokumentation samt hjälper företag i alla storlekar att driva sin innovation/design framåt.

AutoCAD tillgänglig som en del av:

Building Design Suite
Software overview
Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se