NTI CADcenter Bygg & fastighet - NTI CADcenter

Bygg & fastighet

Visualisera din designvision och leverera dina projekt mera effektivt

ByggnadsInformationsModellering (BIM) är en process som handlar om att skapa och använda en intelligent 3D-modell för att informera och förmedla projektbeslut. Med BIM-lösningar från Autodesk kan du projektera, visualisera, simulera och samarbeta, vilket medför större tydlighet för alla intressenter under hela projektets livscykel. BIM gör det lättare att uppnå projekt- och affärsmål.

Autodesks BIM-lösningar för byggnadsdesign kan hjälpa dig att:

  • Bättre förstå projektet och därmed underlätta beslutsfattandet
  • Dela och använda samma konsekventa data genom projektets hela livscykel
  • Reagera snabbt på förändringar i projektet med smartare och snabbare processer

Autodesk® Building Design Suite är en omfattande portfölj med bygglösningar som stöder både BIM- och CAD-baserade arbetsflöden, vilket ger arkitekter, ingenjörer och entreprenörer möjlighet att designa, simulera, visualisera och konstruera bättre byggnader. Standardversionen är skräddarsydd för byggnadskonstruktörer, projektörer och konsulter som behöver en grundläggande uppsättning med dokumentationsverktyg. Premium-versionen tillhandahåller en optimerad uppsättning verktyg som hjälper arkitekter, el- och vvs-ingenjörer och konstruktörer att utnyttja kraften i BIM med intelligent 3D-modellbaserad konstruktion. Ultimate-versionen bygger på värdet i Premium-versionen, men har ytterligare omfattande verktyg för design och konstruktion som ger större insikt genom byggnadens hela livscykel.

Varför ska jag välja Autodesks BIM-lösningar?

  • Avancerad teknologi för design, visualisering, simulering och samordning
  • Omfattande arbetsflödeslösningar med kompabilitet, för samverkan och utbyte av korrekt data samt högre effektivitet och färre fel
  • Du kan arbeta smidigt med hjälp av stationära, molnbaserade, webbaserade och mobila plattformar med ett kostnadseffektivt paket för att möta växlande projektbehov.
Nyfiken? Kontakta oss gärna idag för ytterligare information om de många fördelarna som våra lösningar ger tillsammans med Autodesks programvaror för BIM.