NTI CADcenter Om NTI - NTI CADcenter

Om NTI

NTI CADcenter är en ledande rådgivare och helhetsleverantör av teknik och konsulttjänster för kunder inom Design och Konstruktion!

Vi arbetar långsiktigt med alla våra kunder för att addera mervärde och ge dig och ditt företag den bästa möjliga lösningen utifrån era behov och önskemål. Det har vi gjort i 70 år. Idag är vi den första Autodesk-partnern i Norden som uppnått den högsta nivån – Autodesk Platinum Partner – detta är vi mycket stolta över!

NTI CADcenter arbetar med fokuserade affärsområden för Bygg och Tillverkande industri & Process:
Här erbjuder vi tjänster och produkter som täcker hela företagets behov för effektivisering av Design- och Konstruktionsprocesserna.
Vårt erbjudande till er innefattar rådgivning och leverans av rätt helhetslösning – en klok mix av programvara, hårdvara, installation, konsultation, utbildning och support. Rätt råd kan ges efter en inledande processanalys av er verksamhets arbetsflöden och utmaningar. I vårt team är vi idag drygt 250 engagerade medarbetare som brinner för att hjälpa er nå ett bättre resultat. Vi är etablerade i Sverige, Norge, Danmark och Tyskland.

Vision

Vi ska vara den ledande rådgivaren och leverantören av teknik och konsulttjänster till design- och konstruktionsindustrin i norra Europa.

Mission

Vårt uppdrag är att hjälpa våra kunder skapa lönsamhet, genom bättre och mer hållbar design och konstruktion, i en utmanande och ständigt föränderlig värld.

Värderingar

Vi ska infria dina förväntningar genom ett nära samarbete baserat på brinnande engagemang, pålitlighet, ödmjukhet, ömsesidig respekt.

 

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se