NTI CADcenter Referenser - NTI CADcenter

Referenser

Sök

30. Maj - 2017
arconi design & projektering
30. Maj - 2017
Hermods AB
30. Maj - 2017
Nyréns Arkitektkontor
30. Maj - 2017
HMXW arkitekter
6. Jan - 2016
SCHOU BIRKENDORF har fått fart på klassificeringen

SCHOU BIRKENDORF arkitekter i Holbæk, Danmark, är en aktiv aktör på lokalområdet, och när de fick uppgiften att modellera och klassificera Odsherred kommuns samlade byggnadsportfölj var glädjen stor. Samtidigt medförde det också en stor press, eftersom klassificering för många är något nytt och speciellt när det handlar om att överblicka ett projekt på uppemot 100 byggnader och 150 000 kvadratmeter.

7. Sep - 2015
Ingenjörsfirma på Fyn når framgång med BIM

De danska ingenjörsfirmorna har inte i samma grad som arkitekterna tagit till sig de nya digitala projekteringsverktygen. Men nu börjar ingenjörerna på allvar att ta fart, och även i de litet mindre ingenjörsfirmorna är 3D-området hett. Exempelvis på Henry Jensen Rådgivende Ingeniører, som just nu skördar frukterna av en tidig satsning på BIM.

20. Nov - 2014
Bdoc samlar byggärendetrådarna

Nytänkande i sin bredaste innebörd är ett grundvillkor för verksamheten Rørbæk og Møllers Arkitekter.

8. Okt - 2014
MOE: Från CAD till BIM

Det rådgivande ingenjörsfirman MOE började med Autodesk Revit för 5 år sedan. Erfarenheten har visat att en lyckad implementering kräver struktur. När man har sagt Autodesk Revit, har man också sagt IKT och BIM. Och det är en rejäl utmaning. Men det är vägen till framgång.

1. Okt - 2014
DOtAB – Fremtidens app til drift og service

Arbejdernes Andels Boligforening (AAB) har, i samarbejde med NTI CADcenter, designet en app til tablets (DOtAB), som skal sikre en mere effektiv procedure i den daglige drift, og samtidig minimere fejl og kommunikationsbrister mellem Boligforening og leverandører. Projektets formål er at nedbringe tidsforbruget på drifts- og vedligeholdelsesopgaver i ejendomsfunktionærernes dagligdag ved hjælp af en brugervenlig app, som kan anvendes på en tablet og dermed optimere hele processen. App’en kommunikerer bl. a. med Mdoc FM – og er gratis

12. Sep - 2014
Alle taler om at minimere antallet af fejl i byggeriet
– 3XN gør noget ved det!

3XN er et aktieselskab med hovedkontor i København, hvor ca. 75 medarbejdere arbejder i en projektorienteret netværksstruktur. 3XN håndterer adskillige projekter hvert eneste år, og for dem er enhver reduktion i antallet af fejl væsentlig.

16. Feb - 2014
BBH Arkitekter & Ingenjörer – Vi satsade på Revit – Komplicerade byggprojekt slipper kollisioner
16. Apr - 2013
Sweco Environment AB – Komplicerade projekt får stöd av AutoCAD P&ID En enda inmatning ger ordning i projektet
12. Apr - 2013
Structor Eskilstuna – BIM tar Structor till nya höjder
15. Maj - 2012
AAB i Aarhus vælger Mdoc FM

Mdoc FM skal understøtte AABs eksisterende CAD-platform (Autodesk Revit), og dermed skabe yderligere merværdi og sikre AAB en dynamisk kobling imellem Bygningsdelskortet i Mdoc FM og CAD løsningen Autodesk Revit.

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se