NTI CADcenter NTI CADcenter - Platinum Partner

NTI CADcenter – Enda Nordiska Platinum Partner

7. Aug - 2015

NTI har nu mottagit högsta utmärkelsen från Autodesk - världens ledande CAD-leverantör

NTI har nu mottagit högsta utmärkelsen från Autodesk – världens ledande CAD-leverantör

NTI CADcenter har – som den första och hittills enda nordiska leverantör – mottagit auktorisationsstatus som Platinum Partner från Autodesk. Därmed ingår NTI CADcenter i den absoluta eliten av Autodesks cirka tjugo bästa partners i världen.

 

”Vi har kämpat hårt och är mycket stolta över att nu lyckats uppnå den högsta utmärkelsen som Platina Partner”, säger Per Olsson, VD för NTI CADcenter AB i Sverige. ”Utmärkelsen bygger inte bara på försäljningssiffror, utan är framför allt baserat på hur våra kunder utvärderar oss. Det bekräftar att vi levererar högsta kvalitet. Det handlar alltid om att leverera konkret mervärde för alla våra kunder och ta ansvar för att vara deras ledande rådgivare i vardagen. Detta gäller oavsett om kunderna använder AutoCAD LT, eller flaggskepp såsom Revit för byggbranschen, eller Inventor för Industrin. Vår nya status som Autodesk Platina Partner kommer hjälpa oss att förverkliga våra tillväxtplaner snabbare – dels för oss själva, men i synnerhet för våra kunder!”

 

Autodesk Partner – nivåer
Autodesk Partner Program auktoriserar och klassificerar partners beroende på deras kompetens inom produkter och lösningar, deras tjänster samt hur nöjda kunderna är med deras insatser.

Partner Program omfattar fyra nivåer – Platina, Guld, Silver och Brons. De olika nivåerna indikerar teknisk kompetens, försäljningskapacitet, kundnöjdhet och verksamhetsinvesteringar. Återförsäljare kan tilldelas status Platinapartner genom att genomgå omfattande utbildningar och uppfylla tuffa certifieringskrav på sina specifika produkt- eller specialiseringsområden.

 

Autodesk Partner – specialiseringer
Förutom partnernivåer, kan återförsäljare visa sin kompetens genom att specialisera sig inom ett antal områden. Det bevisar förmågan att kontinuerligt kunna leverera avancerade branschlösningar och avancerad support till kunderna, vilket är huvudmålet med specialiseringsprogrammen.

Uttrycket ”Specialized” indikerar att NTI CADcenter har kompetens och dokumenterad expertis att leverera avancerade kundlösningar, rådgivning, utbildning och stöd med specifik kompetens. NTI CADcenter har specialiserat sig inom samtliga huvudområden.

 

NTI CADcenter är dessutom aktiv medlem av:
• Autodesk Developer Network (ADN)
• Autodesk Training Center (ATC)

 

Om NTI CADcenter
NTI CADcenter har 70 års erfarenhet som leverantör och utvecklare av ritverktyg. För ungefär 30 år sedan bestämde NTI att vidareutveckla sitt dåvarande koncept till att omfatta CAD-lösningar.

Idag är NTI CADcenter – med filialer i Sverige, Danmark och Norge – Skandinaviens ledande leverantör av lösningar för CAD, CAM, GIS, M&E och dokumenthantering.

NTI CADcenter har en stor egen utvecklingsavdelning, som är Microsoft Gold Partner, och har bland annat skapat ledande verktyg för Autodeskprodukterna med NTItools.

Dessutom har NTI CADcenter ett omfattande utbud av kurser och seminarier, som samlar tusentals deltagare årligen.

Mer information: Kontakta Per Olsson på telefon +46 10-211 69 04 eller e-post pro@nticad.se

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se