NTI CADcenter Säkra dina interna processer - NTI CADcenter

Säkra dina interna processer

Hantering av kvalitet, standarder och krav med Autodesk Fusion Lifecycle

Hur säkerställer ni att de personer som är involverade i era utvecklingsprojekt har tillgång till rätt information och arbetar enligt korrekta processer? Hur säkerställer ni spårbarhet kring beslut och ändringar i era projekt?

Autodesk Fusion Lifecycle erbjuder ett fundament för ert kvalitets-, krav- och certifieringsarbete genom att säkerställa full spårbarhet kring all produktinformation och all data som skapas. Förutom generering av rapporter i realtid kan systemet hantera uppgifter och regler för att säkerställa att rätt person gör rätt saker i rätt tid och att allt dokumenteras på ett korrekt vis.

Autodesk Fusion Lifecycle används av ett stort antal företag som ett hjälpmedel för hantering av ISO9001 certificeringar och uppfyllande av andra standarder såsom TS16949, FDA, Lean, Six Sigma, REACH, RoHS, CM, CE etc.

Under webinaret visar vi hur Autodesk molnbaserade PLM-lösning Fusion Lifecycle kan användas för att ge tydliga förbättringar i kvalitetsarbetet genom väl definierade processer med kopplade arbetsuppgifter till såväl projekt som produkter och realtidsrapportering.

Webinariet passar dig som är produktutvecklingsansvarig, ansvarar för företagets kvalitetsprojekt eller du som jobbar med certifierings-, kvalitets- eller produktkravfrågor. Det hålls av medarbetare från Autodesk och genomförs på engelska.

Datum: Torsdag 7 december kl. 12:00 – 12:50

Välkommen!

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se