NTI CADcenter NTI rekryterar high-end BIM-strateg i Sverige - NTI CADcenter

NTI rekryterar high-end BIM-strateg i Sverige

3. Nov - 2016
Med över 70 års erfarenhet som ledande rådgivare till byggbranschen gör NTI CADcenter i Sverige en strategisk satsning för att fortsatt vara en viktig aktör och betydande del av svensk byggindustri. Företaget finns i Norge, Danmark och Sverige med över 200 anställda och ser på framtiden med stor spänning och god potentiell tillväxt.

Med detta som grund tar nu NTI nästa steg och rekryterar Frank Sheiakh som BIM-strateg att leda företagets BIM-satsning, detta helt i linje med branschens efterfrågan och utmaningar.

Frank har 10 års erfarenhet inom BIM-projektering och kommer senast från egna konsultbolaget Bimit AB.

– ”Det var NTI’s förmåga att lyfta blicken och se vikten av strategisk BIM-implementering som en avgörande faktor till varför jag valde NTI. Min roll som BIM Strateg blir huvudsakligen att hjälpa befintliga och nya kunder utveckla kostnadseffektiva BIM-strategier efter branschens krav och behov av förändring. Jag är helt övertygad att NTI kommer leda utvecklingen av BIM-relaterade tjänster framöver”, säger Frank Sheiakh, BIM Strateg.

Under de senaste åren har NTI haft en stark tillväxt vilket bidragit till att företaget kunnat, och fortsätter, investera i utveckling och försäljning av mjukvara, men framförallt anpassade tjänster och utbildningar, som är direkt kopplade till kundernas BIM- processer.

– ”Vi har länge haft fokus på effektivisering av våra kunders processer då vi vet att marginalerna minskar i alla led samtidigt som kraven ökar. Vi har ett ansvar som ledande rådgivare att alltid vara väl förberedda för våra kunders nuvarande och framtida utmaningar. Ett starkt engagemang och hög kunskapsnivå finns redan på plats hos vår personal. Med Frank ombord kan vi nu på ett strukturerat sätt öka utvecklingstakten ytterligare och flytta fram NTI’s positioner på marknaden med vår samlade spetskompetens”, säger Per Olsson, VD på NTI CADcenter AB.

För mer information kontakta Per Olsson, pro@nticad.se eller 010-211 69 04.

 

 img_8397

 

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se