NTI CADcenter Autodesk lanserar Industri Collections - NTI CADcenter

Autodesk lanserar Industri Collections

15. Jun - 2016

Från och med 1 Augusti 2016 lanserar Autodesk tre olika branschlösningar (Industri Collections) som ger dig en ny form av tillgång till den Autodesk-programvara du äger – enkelt, bekvämt och till ett rimligt pris.

Få tillgång till alla dina verktyg på samma plats till ett förmånligt pris

De nya Indusustry Collections från Autodesk ger tillgång till flera Autodesk-produkter och ger mycket för pengarna. Samtidigt får du ökad flexibilitet med enkla medel att hantera din Autodesk-programvara på.

Hur skiljer sig Industri Collections från Design- och Creation-Suiterna?

Du får mer för pengarna

Industri Collections ger dig en ett värde utöver Premium-Suiterna till ett konkurrenskraftigt pris.

Du får större flexibilitet och fler valmöjligheter

Industri Collections-abonnenter får tillgång till både singel och fleranvändar-licenser och möjlighet till olika abonnemangsperioder. Det hela är en mycket mer flexibel lösning som gör det enklare för dig att välja en lösning som passar just dina behov.

Flera möjligheter och alternativ i molnet

Du får tillgång till flera molnbaserade tjänster än det du har i Design- och Creation-Suiterna, som ger mer nytta av datakapaciteten i molnet. Dessutom får du tillgång till molnbaserade tjänster när du abonnerar på ett fleranvändaravtal.

Förenklad produktsammansättning

Vi har gjort det enklare för dig att avgöra vilket utbud som passar dig bäst. Istället för att gå igenom flera olika suiter med olika nivåer som Standard, Premium eller Ultimate, är nu alla de viktigaste programvarorna samlade i en av de tre branschlösningarna.


Vill du veta mer om de olika branschlösningarna:

kontakta din NTI-kontaktperson, eller ring 010-211 69 70, sales@nticad.se

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se