NTI CADcenter Snart upphör försäljningen av nya permanenta licenser - NTI CADcenter

Snart upphör försäljningen av nya permanenta licenser

10. Jun - 2016

Den 31 juli 2016 övergår Autodesk till prenumerationsbaserade avtal och kommer inte längre sälja nya permanenta licenser.

 

Du har tidigare fått ett meddelande från Autodesk om att permanenta licenser kommer att försvinna. För att du ska ha gott om tid att sätta dig in i de ytterligare förändringar som de håller på att genomföra kommer här en ny påminnelse om detta. Du får även information om vilka alternativ som finns tillgängliga, så att du kan utvärdera dina behov och göra de förberedelser som krävs innan förändringen träder i kraft.

Den 31 juli 2016 övergår Autodesk till prenumerationsbaserade avtal och kommer inte längre sälja nya permanenta licenser (varken fristående licenser eller nätverkslicenser) för Autodesk Design och Creation Suites.

I samband med ändringen kommer Autodesk att erbjuda nya, enklare Subscription-alternativ som ger tillgång till flera produkter. Du kommer att kunna dela licenser precis på samma sätt som idag.

Varför dessa förändringar?
Autodesk gör dessa förändringar för att kunna erbjuda nya, smidigare Subscription-alternativ som gör det möjligt för dig att välja en programvaruprenumeration som passar just dina behov på ett bättre sätt. Läs mer om vilka alternativ som finns

Hur påverkar detta mina nuvarande permanenta licenser?
De förändras inte. Du kommer att kunna fortsätta att använda dina befintliga programvarulicenser utan begränsning. Detta gäller även nya permanenta licenser som köpts före den 31 januari (för individuella produkter) och den 31 juli (för programpaket). När det gäller permanenta licenser med aktiv Maintenance Subscription kommer du även fortsättningsvis att få uppdateringar av befintlig programvaruversion samt alla andra fördelar så länge du förnyar avtalet i tid.

Vilka enskilda programvaror påverkas
Du kan läsa mer om vilka individuella produkter och programpaket som omfattas av förändringen på www.autodesk.se/products/perpetual-licenses.

Vårt löfte till dig
Vi på NTI CADcenter, tillsammans med Autodesk, kommer att samarbeta med dig för att se till att övergången från permanenta licenser till prenumerationsbaserade avtal går så smidigt som möjligt samt att situationer som kräver undantag utvärderas effektivt. Vårt mål är att kunna ge dig information i god tid så att du ska kunna planera för den kommande förändringen.

Hör av dig till NTI CADcenter
Hör av dig till oss på NTI CADcenter så hjälper vi dig att se över er situation!

Telefonnummer: 010 – 211 69 70
Email: sales@nticad.se

Kontakta NTI CADcenter

010-211 69 00 | info@nticad.se